Logo

Help

De website van Veilinghuis Timothy is mei 2011 vernieuwd! De nieuwe site biedt een nieuw ontwerp een gebruikersvriendelijke catalogus en maakt het makkelijker om te bieden op kavels.

Klik hier voor meer informatie over het live bieden.

Account

Om te kunnen bieden op kavels kunt u een gratis account aan maken. Dit kan hier. Indien u al een account heeft kunt u op deze pagina inloggen.

Bieden op kavels

Indien u bent ingelogd kan er worden geboden op de verschillende kavels. Hiervoor kunt u een bedrag in hele euro's in vullen dat hoger is dan het "huidige bedrag". Afhankelijk van het "huidige bedrag" wordt er standaard al een verhoging ingevuld. De volgende staffels worden hiervoor gebruikt.

* tot €10,-: 2 euro
* tot €50,-: 5 euro
* tot €200,-: 10 euro
* tot €1000,-:20 euro
* tot €2000,-:50 euro
* tot €5000,-:100 euro
* daarboven: 200 euro

(Live) bieden tijdens de veiling

Let op: Houd er rekening mee dat biedingen kunnen worden overboden op de veilingavond zelf. Het is nu ook mogelijk om LIVE mee te bieden tijdens de veilingavonden. Klik hier voor meer informatie.

Maximum bod

Indien een maximum bod ingesteld word op een kavel wordt er automatisch voor u geboden tot aan het ingestelde maximumbedrag. Dit werkt hetzelfde als een schriftelijk bod indienen. Dit maximumbod is verborgen voor anderen, het hogere bod wordt pas zichtbaar nadat u bent overboden op bod op dat moment. Op het moment van de veiling zal voor u worden opgeboden tot uw maximale bod.

Problemen, vragen of opmerkingen

Indien er problemen optreden op de site of u heeft een vraag op opmerking kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Register veilinghouder